Τελευταία Νέα

Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς που ιδρύθηκε πρόσφατα και θα ξεκινήσει άμεσα τις δράσεις της με στόχο να αφήσει έντονο το αποτύπωμά της στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης, θα πραγματοποιήσει την πρώτη τακτική γενική συνέλευσή της τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019,   στις 7.30  μ.μ., στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς (Κάδμου & Δαιδάλου).

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης (πρόεδρος, γραμματέας).
  2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  3. Εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής επιτροπής
  4. Προτάσεις – Συζήτηση

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 1/2 πλέον ενός  των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, σύμφωνα με το  ισχύον καταστατικό. Συνεπώς είναι απαραίτητη η εγγραφή των μελών της Λέσχης και η καταβολή του ποσού των 10,00 ευρώ, που αναφέρεται στο καταστατικό, μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.

Επίσης κατά το ίδιο διάστημα θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. ή την Ελεγκτική επιτροπή.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 8.30 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Λεωνίδα Διαμαντή, τηλ. 22610 89977 ή 6936053856 και στο FaceBook «Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Λιβαδειάς»https://tinyurl.com/y6nh47pj

Εγγραφές online:https://tinyurl.com/y33dsh4y

***** Όσοι είχαν γραφτεί στους καταλόγους των ιδρυτικών μελών δεν χρειάζεται να ξαναγραφτούν, πρέπει όμως να καταβάλουν τα 10€.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο