Τελευταία Νέα

Με εξήντα συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, ολοκληρώθηκε σε δύο ομίλους  το  9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας και η ομάδα ForMat, από τις 30 Αυγούστου έως την 1 του Σεπτέμβρη 2019.

Νικητής των αγώνων του Α΄ομίλου για τρίτη μάλιστα φορά από την δημιουργία του θεσμού, ο αθλητής του Σ.Σ. Λάρισας Κώστας Κωνσταντέλιας με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες, δεύτερος ο Δημήτρης Λιάκος επίσης με 4 βαθμούς και τρίτος ο Αλέξανδρος Γκόγκολης με 3,5 βαθμούς. Την προηγουμένη των αγώνων διεξήχθη τουρνουά rapid Fischer Random που ανέδειξε και πάλι νικητή τον Κων/νο Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων με παρτίδες και φωτογραφίες στην δ/νση: www.esske.net

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρνουά που διοργανώνονται από την ΕΣΣΚΕ είναι χωρίς παράβολο για τους συμμετέχοντες και χωρίς οικονομικά έπαθλα, διότι ο αθλητισμός δεν είναι επιχείρηση.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού είναι το OPEN ατομικό πρωτάθλημα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» προς τιμή του μεγάλου Έλληνα ποιητή, που θα διεξαχθεί στην Λαμία στις 3, 4, 5 και 6 του Γενάρη 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο