Τελευταία Νέα

Μια από τις πιο θρυλικές μάχες της ιστορίας, στην οποία αποτυπώθηκαν διαχρονικά ιδανικά των Ελλήνων, τιμάται με τη διοργάνωση του 4ου κατά σειρά Αγώνα Δρόμου Θεσπιές-Θερμοπύλες 102 χλμ. «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ».

Αφιερωμένος στην μνήμη των 700 Θεσπιέων που έπεσαν στη Μάχη των Θερμοπυλών μαζί με τους 300 Σπαρτιάτες, ο 4ος ιστορικός αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου 2021, στις 8.00 μμ, από το άγαλμα του Δημόφιλου στις Θεσπιές και θα τερματίσει στις Θερμοπύλες την 1η Αυγούστου.

Στη διοργάνωση, που τα τελευταία δύο χρόνια τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Αθλητισμού, συμπράττουν ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  και ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλωνας Δυτικής Αττικής. Παράλληλα τη στήριξή τους προσφέρουν με τη στελέχωση των 23 σταθμών εξυπηρέτησης των αθλητών οι Δήμοι Λεβαδέων, Ορχομενού, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Καμένων Βούρλων, η Πολιτιστική Εταιρία Θερμοπυλών, εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις.

Με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από όλη τη χώρα και με την τήρηση όλων των προδιαγραφών πραγματοποίησής του, αλλά και των μέτρων κατά της διάδοσης του COVID -19, ο 4ος Αγώνας Δρόμου Θεσπιές-Θερμοπύλες «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ» αναμένεται να έχει αντίστοιχη επιτυχία με εκείνη του προηγούμενου έτους, κατά το οποίο τιμήθηκε η επέτειος των 2.500 χρόνων από την ιστορική μάχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο