Τελευταία Νέα

Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του ΑΚΟΛιβαδειάς από το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ARMONIA CUP, που φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σίνδου Θεσσαλονίκης, από τις 23 μέχρι τις 25 Μαρτίου 2018, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερες από τετρακόσιες αθλήτριες από επτά χώρες.

Με την αποστολή του ΑΚΟΛιβαδειάς αγωνίστηκαν:

  • Στην κατηγορία γυναικών η Γεωργία Αγγελοπούλου, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 2η θέση στο στεφάνι και τις κορύνες, καθώς και την 3η θέση στην κορδέλα.
  • Στην κατηγορία νεανίδων, όπου αγωνίστηκαν πενήντα μία αθλήτριες, η Σταυρούλα Ράπτη και η Μαρία Βλάχου έκαναν σπουδαία εμφάνιση βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους,
  • Στην κατηγορία παγκορασίδων η Ελενα Τσιφή και η Κατερίνα Καρατζά, οι οποίες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 9η και την 28η θέση αντίστοιχα, ανάμεσα σε πενήντα τέσσερις αθλήτριες.

Προπονήτριες των αθλητριών της αποστολής ήταν η Έφη Ραμαντάνη και η Άννα Αθανασιάδου, ενώ τεχνική σύμβουλος η ολυμπιονίκης Ειρήνη Αϊνδηλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο