Τελευταία Νέα

 

Διπλή παρέμβαση στο Ευπάλιο του Δήμου Δωρίδος υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να επισκευάσει και να αναμορφώσει το κτιριακό συγκρότημα των παλιών Σφαγείων. Παράλληλα και σε συνεργασία με τον Δήμο Δωρίδος, ανοίγει ο δρόμος για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Τ.Κ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ» και με προϋπολογισμό ύψους 150.000 €.

Κατόπιν αυτού, ξεκινούν εργασίες στα ακίνητα των παλιών Σφαγείων, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός 9 μηνών. Μετά την επισκευή τους, τα κτίρια θα στεγάσουν τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Δωρίδος μεταβίβασε άνευ ανταλλάγματος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τα συγκεκριμένα ακίνητα. Αντίστοιχα, η Περιφέρεια προχώρησε στην παραχώρηση  -διάρκειας  25 ετών και χωρίς αντάλλαγμα- του κτιρίου, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες στέγασης του Α.Τ. Ευπαλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο