Τελευταία Νέα

 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός συγκάλεσε σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, την πρώτη συνεδρίασή του Διοικητικού  Συμβουλίου  του νέου αναπτυξιακού οργανισμού με την επωνυμία: “ΣΚΑΠΑΝΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λεωφ. Καλυβίων 2 – Λαμία) και το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με ονομαστική ψηφοφορία και κατόπιν εισήγησης του προεδρεύοντος Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, ως εξής:

 

  • Πρόεδρος: Φάνης Σπανός.
  • Αντιπρόεδρος: Νίκος Σουλιώτης.
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Γιάννης Περλεπές.
  • Μέλη: Αλέκος Στάïκος και Γιάννης Σαλταγιάννης (εκτελεστικά μέλη) και Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Απόστολος Γκλέτσος, Γεώργιος Σκούρας, Κατερίνα Μπατζελή (μη εκτελεστικά μέλη).

 Η θητεία των ανωτέρω μελών του Δ.Σ έχει ορισθεί να διαρκέσει  μέχρι την  31.03.2024, με βάση το καταστατικό του αναπτυξιακού οργανισμού. Ακολούθως, συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν θέματα, όπως οι αρμοδιότητες του Διευθύνοντος Συμβούλου, η σύναψη συνεργασίας με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και η ομάδα δράσης για την απόκριση της λειτουργίας της εταιρείας στις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί δημοσίων δαπανών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο