Τελευταία Νέα

Για τη διά ζώσης ενημέρωσή του όσον αφορά στα μέτρα προστασίας που έχει λάβει το νοσοκομείο Θήβας για τη  θωράκισή του από τον κορωνοϊό, ο δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Υγείας  Αναστάσιο Καμούτση, επισκέφθηκε σήμερα τον Αν. Διοικητή των Γ.Ν. Λιβαδειάς – Θήβας  Κωνσταντίνο Χροναίο.

Σημειώνεται ότι σήμερα τοποθετήθηκε έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου ένας isobοx οικίσκος, που παραχώρησε ο Δήμος στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνεται ο προβλεπόμενος πρώτος έλεγχος ασθενών.

Ο κ. Χροναίος ενημέρωσε ότι έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στα νοσοκομεία από το Υπουργείο Υγείας, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός των επισκεπτηρίων και της παραμονής των συνοδών ασθενών, παράλληλα έχουν αναρτηθεί σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου ενημερωτικές αφίσες και έντυπα, ενώ έχει τοποθετηθεί και μια μεγάλη οθόνη στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, που μεταδίδει συνεχώς τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό, και έχει προμηθευτεί στολές και μάσκες.

Τονίζεται ότι το Νοσοκομείο της Θήβας δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.  Δεν μπορεί να υποδεχθεί ως εκ τούτου ύποπτα κρούσματα ούτε δύναται να αντιμετωπίσει επιβεβαιωμένα περιστατικά. Ωστόσο οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του προσωπικού του, των ασθενών και των επισκεπτών, και εφόσον εντοπιστεί ασθενής που πιθανόν να νοσεί από κορωνοϊό να απομονωθεί και να γίνει ορθή διαχείριση του περιστατικού, μέχρι ο ασθενής να οδηγηθεί σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς για νοσηλεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο