Τελευταία Νέα

Για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλοπής μετασχηματιστών και καλωδίων από το εναέριο δίκτυο Διανομής
Ηλεκτρικής Ενέργειας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ  Λιβαδειάς, Δημητρίου Τζήμητρα, με τις αστυνομικές αρχές την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρέστησαν ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βοιωτίας πύραρχος Ιωάννης Ζαμάνης, ο διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς αστυνόμος Α’ Γεώργιος Νικολόπουλος, ο Χαράλαμπος Μουρτζούνης, εκπρόσωπος του βουλευτή Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα, η νομική σύμβουλος περιοχής Λιβαδειάς και σύμβουλος του υπουργού Ανάπτυξης για ενεργειακά θέματα Σωτηρία Μαυράκη, ο τομεάρχης Δικτύου Περιοχής Λιβαδειάς Σταύρος Οικονόμου και ο προϊστάμενος Πρακτορείου Αμφίκλειας και προϊστάμενος Δραστηριότητας Κατασκευών Περιοχής Λιβαδειάς Δημήτριος Λαμπίδης.

Ο διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Λιβαδειάς ανέλυσε τις εγκεκριμένες πιλοτικές ειδικές τεχνικές ενέργειες με στόχο τον περιορισμό του φαινομένου που έχει ως συνέπεια η επιχείρηση να υπόκειται σε μεγάλες οικονομικές ζημιές με σοβαρές επιπτώσεις και στην αγροτική παραγωγή. Οι ειδικές αυτές τεχνικές ενέργειες που παρουσιάστηκαν ικανοποίησαν τους παρισταμένους, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλουν ο καθένας σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο, στην κατεύθυνση περιορισμού του φαινομένου. Επισήμαναν δε ότι είναι πολύ σημαντική και η συμβολή ιδιωτών και εμπλεκόμενων φορέων (αγροτών, αγροτικών συνεταιρισμών, Δήμων, κρατικών υπηρεσιών κ.λπ.)με την άμεση ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και των υπηρεσιών ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ για οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση υποπέσει στην αντίληψή τους – στο τηλέφωνο 22610 28655.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο