Τελευταία Νέα

Ερώτηση κατέθεσαν προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιώργος Μουλκιώτης σχετικά με τις καταγγελίες του για διευκόλυνση επιχειρηματιών με ρύθμιση ΣΥΡΙΖΑ και την πρόθεση της ηγεσίας του Υπουργείου να επαναθεσμοθετήσει το μπλόκο στην υποβολή Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης για τους μη συνεπείς εργοδότες.

Να θυμίσουμε ότι ο  υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτσης, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφελείας στις 29 Αυγούστου 2019 ανέφερε ότι δρομολογεί την αλλαγή του άρθρου 66 του ν. 4603/2019 διότι «το άνοιγμα μέσα από την απελευθέρωση της υποβολής της αναλυτικής περιοδικής δήλωσης κοστίζει σε ετήσια βάση πάνω από 210 εκατ. ευρώ».

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν από τον αρμόδιο υπουργό ενημέρωση για το τι έχει πράξει όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος και ταυτόχρονα την αναλυτική κατάσταση των στοιχείων των επιχειρήσεων που υποβάλλουν την ΑΠΔ και έχουν παράλληλα οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τα αντίστοιχα πόσα που οφείλουν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο