Τελευταία Νέα

Κάθε καλοκαίρι βρίσκεται… κρατούμενος ένας 50χρονος Έλληνας χασισοκαλλιεργητής από το Κόμμα Φθιώτιδας, αλλά δεν λέει να το βάλει κάτω! Όπως πέρυσι τον Αύγουστο, έτσι και τώρα, συνελήφθη γιατί καλλιεργούσε μια φυτεία με 76 δενδρύλλια κάνναβης σε δυσπρόσιτη δασώδη περιοχή στις όχθες του Σπερχειού!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν την χασισοφυτεία το απόγευμα της Τετάρτης και ακροβολίστηκαν ολόγυρα, περιμένοντας διακριτικά να εμφανιστεί ο καλλιεργητής. Όταν είδαν τον 50χρονο να φτάνει στο χώρο της φυτείας με ένα μοτοποδήλατο για να ποτίσει τα δενδρύλλια, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Αμέσως διαπίστωσαν ότι ήταν παλιός τους γνώριμος, αφού τον Αύγουστο του 2017 τον είχαν συλλάβει και πάλι σε μια χασισοφυτεία με 161 δενδρύλλια και είχαν κατάσχει πάνω από 12 κιλά ακατέργαστης και περισσότερα από 13 κιλά φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης!

Τα 76 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 30 εκατοστών ως και 2,20 μέτρων ξεριζώθηκαν, ενώ από τον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν δύο σκεπάρνια, ένα μπιτόνι ποτίσματος, ένα θερμόμετρο καθώς και το μοτοποδήλατο του δράστη. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 50χρονου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, βρέθηκαν και αποξηραμένα αποσπάσματα κάνναβης βάρους 36 γραμμαρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο