Τελευταία Νέα

Δύο Γεωργιανοί 33 και 35 ετών είχαν διαπράξει 6 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από οικίες  σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς κατά διάρκεια του τριμήνου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 2015. Σε βάρος τους, καθώς και ενός ακόμη αγνώστων στοιχείων ταυτότητας συνεργού τους, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς προέκυψε ότι οι δράστες έχοντας διακριτούς μεταξύ τους ρόλους, επέλεγαν αρχικά τους υποψήφιους «στόχους» τους και αφού εξακρίβωναν την απουσία των ενοίκων παραβίαζαν κεντρικές εισόδους διαμερισμάτων (συνήθως με τη χρήση κατσαβιδιού).

Στη συνέχεια προέβαιναν στην αφαίρεση κυρίως χρηματικών ποσών, κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών, με την συνολική λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, να υπερβαίνει τις 14.000 ευρώ.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 35χρονου, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο