Τελευταία Νέα

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 3 Ιουλίου 2018 στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας-Ελάτειας, ένας 39χρονος ημεδαπός για απάτη.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προσέγγισε 83χρονη ημεδαπή στην Κάτω Τιθορέα και με το πρόσχημα ότι είναι φίλος του γιου της, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού την έπεισε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του τη μετέφερε σε υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής, με σκοπό η 83χρονη να κάνει ανάληψη μετρητών και να του παραδώσει επιπλέον χρηματικό ποσό.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν το αυτοκίνητό του και συνέλαβαν τον 39χρονο. Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες τραπεζών και χρηματικό ποσό.

Οι αστυνομικοί απέδωσαν στην ηλικιωμένη τα χρήματα που της απέσπασε ο 39χρονος, ενώ κατέσχεσαν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης της εγκληματικής του δραστηριότητας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοια αδικήματα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας-Ελάτειας, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του στη διάπραξη και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο