Τελευταία Νέα

 

“Νομίζω τελικά ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα ” δήλωσε συγκινημένη για τη συμμετοχή της η Μαρία Ντάνου, η αθλήτρια του σκι στους δρόμους αντοχής των 10 και 30 χλμ., λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για την Πιονγκτσάνγκ.

Η είδηση της συμμετοχής της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Πιονγκτσάνγκ, όπως ήταν επόμενο, πρόσφερε στη γενέτειρά της την Αγία Παρασκευή Λοκρίδας, μεγάλη χαρά και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής εκπροσωπώντας όλους τους συγχωριανούς της με περηφάνεια για τη διάκρισή της έσπευσε να τη συγχαρεί και να της ευχηθεί επιτυχία στο στόχο της κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα στη Νότια Κορέα.

Η Μαρία Ντάνου θα λάβει μέρος την Πέμπτη 15/2 στους δρόμους αντοχής των 10 χλμ. ελεύθερης τεχνικής και την Κυριακή 25/2 στους δρόμους αντοχής των 30 χλμ. με ομαδική εκκίνηση.
Καλή επιτυχία, Μαρία. Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ”

“Νομίζω τελικά ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”.
Φίλες και φίλοι μας, με αυτά τα λόγια ξεκίνησε το ταξίδι της για την Πιονγκτσάνγκ, η αθλήτρια του σκι στους δρόμους αντοχής των 10 και 30 χλμ. Μαρία Ντάνου.

Η Μαρία είναι κόρη του συγχωριανού μας Γιάννη Ντάνου και μας έδωσε μεγάλη χαρά η είδηση της συμμετοχής της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Πιονγκτσάνγκ!
Θα λάβει μέρος την Πέμπτη 15/2 στους δρόμους αντοχής των 10 χλμ. ελεύθερης τεχνικής και την Κυριακή 25/2 στους δρόμους αντοχής των 30 χλμ. με ομαδική εκκίνηση.

Ολόψυχα, το Δ.Σ. του Συλλόγου, όλοι οι συγχωριανοί και όλοι οι Έλληνες της ευχόμαστε “να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αγγίζοντας τους στόχους της”, άλλωστε και το επίτευγμά της,της συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι όνειρο ζωής για κάθε αθλητή!

Ελλάδα, καλή επιτυχία!

Μαρία, καλή επιτυχία και όταν με το καλό επιστρέψεις ο Σύλλογος του χωριού σε προσκαλεί σε μια συνάντηση να σε τιμήσουμε και να ακούσουμε από εσένα για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

                                                                                                                                                       Με θερμές ευχές

                                                                                                                                                     Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο