Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023,  τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας Γιώργου Δελμούζου, του Δημάρχου Δωρίδος Γιώργου Καπεντζώνη, αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς και πλήθους εκπροσώπων φορέων και πολιτών.

 

Υπενθυμίζεται, ότι είχε προηγηθεί συμφωνητικό παραχώρησης, με το οποίο:

  • Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παραχώρησε το κτίριο, όπου στεγάζονταν οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φωκίδας, για τις ανάγκες στέγασης του Α.Τ. Ευπαλίου.
  • Ο Δήμος Δωρίδος παραχώρησε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το δημοτικό ακίνητο των πρώην Σφαγείων, προκειμένου να φιλοξενήσει τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες.

Ακολούθως, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ Τ.Κ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ Δ.Ε. ΕΥΠΑΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Έργο, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2022 και επέτρεψε τη μεταστέγαση των υπηρεσιών.

 

Μετά την τελετή των εγκαινίων και κατόπιν αιτήματος εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ευπαλίου,  μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ τάξης είχαν συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του μαθήματος «Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο