Τελευταία Νέα

Ολοκληρώνονται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οι εργασίες καθαρισμού του χειμάρρου “Μανδήλω” στην Π.Ε. Φωκίδας. Μετά την περαίωση της πρώτης φάσης του έργου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και συμβασιοποίησε το έργο: «Αποκατάσταση Τεχνικών Έργων και Καθαρισμός Χειμάρρου “Μανδήλω” – β΄φάση». Φυσικό αντικείμενο του έργου, αρχικού προϋπολογισμού 480.000 ευρώ, το οποίο είναι ήδη σε εξέλιξη, είναι η υλοποίηση παρεμβάσεων στις ακόλουθες περιοχές:

Περιοχή Τ.Κ. Καστρακίου: Έχει διαπιστωθεί διάβρωση στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο Καστρακίου και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες (επέκταση σαρζανέτ, ανακατασκευή πτερυγότοιχων γέφυρας κλπ.), ώστε να μην κινδυνεύσει από περιστατικό πλημμύρας ο οικισμός Καστρακίου.

Περιοχή Τ.Κ. Ευπαλίου: Προβλέπεται μεταξύ άλλων η επέκταση του υφιστάμενου τεχνικού μετά την γέφυρα στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου,  ο καθαρισμός και η αντιστήριξη των πρανών στο ύψος του Δημαρχείου Δήμου Δωρίδας, η αντιστήριξη των πρανών στη θέση «Πάτημα» Ευπαλίου, η καθαίρεση υφιστάμενου τοίχου από πλίνθους ανάντι της γέφυρας του χειμάρρου στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου και η επέκτασή του καθ΄ ύψος με σκυρόδεμα.

Περιοχή Κουκούρων: Θα γίνει ανακατασκευή πτερυγότοιχου της γέφυρας Κουκούρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο