Τελευταία Νέα

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 12:00 μέσω ΖΟΟΜ όπου θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου με σκοπό την ανακοίνωση της έκθεσης Thematic Tourism Expo & Food Festival. Η Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού που συναντιέται με το Food Festival θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας και αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό, αλλά και το ξένο κοινό. Διοργανώνεται από τη Mact Media Group με τη συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λαμίας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδος και πολλών φορέων. 

Στόχος, η έκθεση αυτή να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση. Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και εμπορικούς επισκέπτες και κοινό. 

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Τουρισμού, της ΣΕΤΚΕ, της ΠΟΞ και πολλών φορέων ακόμη. 

Υποστηρικτές της έκθεσης είναι ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. 

 

Για την σύνδεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/2566171739?pwd=cG4wQmpaZythZThhSkpsL0pNeVkrUT09. Επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι συνδεδεμένοι τουλάχιστον ένα 10λεπτο πριν την έναρξη.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο 2110129575.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο