Τελευταία Νέα

Η Κοινότητα Αμφίκλειας, ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμφίκλειας, ο Σύλλογος Νέων Αμφίκλειας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Παλαιοχωριτών και ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτειας, υπό την αιγίδα του Δήμου διοργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων. Την αρχή θα κάνει το 6ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού, το οποίο θα ζωντανέψει με μελωδίες την Κρήνη της Χορευταριάς, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 21:30. 

Ακολουθεί «Μουσική Βραδιά» με τους DeNovo στην Πλατεία Παρνασσού Αμφίκλειας, Άνω Πλατεία, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:00. 

Για τους λάτρεις του ρεμπέτικου υπάρχει εναλλακτική πρόταση με «Ρεμπέτικη Λαϊκή Βραδιά» στην πλατεία της Κοινότητας Παλαιοχωρίου, ενώ στο Δασύλλιο της Κοινότητας Ελάτειας, στις 21:30, οι θεατρόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την θεατρική παράσταση «Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα». 

Η αυλαία, τόσο του πολιτιστικού τριημέρου όσο και του 13ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5, θα πέσει στο Γήπεδο 5×5 Αμφίκλειας, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:00, με τη διεξαγωγή του «Live Music».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο