Τελευταία Νέα

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού στην Lamia Expo 2022, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία. 

Μετά από 7 χρόνια απουσίας, γίνεται επανεκκίνηση της σχετικής εκθεσιακής δραστηριότητας και στόχος των διοργανωτών είναι μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση, η οποία θα παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, θα αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας και θα εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού 

τουρισμού. 

Διαφόρων αντικειμένων είναι οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν, όπως κλάδοι ενέργειας, τεχνολογίας περιβάλλοντος, ανακαίνισης, οχημάτων και άλλοι. 

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα ενισχύσει την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, επιχειρήσεων της Βοιωτίας, όλων των κλάδων, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο με ποσό προς κάλυψη δαπάνης συμμετοχής της τάξεως των 500,00€ ανά επιχείρηση. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες, που δεν θα επιχορηγηθούν από άλλη πηγή, για την συμμετοχή τους, στην έκθεση. 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στο e-mail: epimviot@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην Pro Expo με υπεύθυνο τον Άγγελο Καραμπίκα και στα τηλέφωνα 210 2232441 & 6936663480 στην Ελ. Βενιζέλου 131α, Αθήνα ή να στείλουν το ηλεκτρονικό τυος μήνυμα στο e-mail: secretary@proexpo.gr/ www.proexpo.gr αλλά και στο Επιμελητήριο Βοιωτίας με υπεύθυνο τον Ευάγγελο Φουντά στο τηλέφωνο 22610-28281 ή να στείλουν έγγραφο αίτημα στο fax 22610-21347 στην Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά ή ηλεκτρονικό μήνυμα στο/ e-mail: epimviot@otenet.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο