Τελευταία Νέα

Με απόφαση της Περιφέρειας εντάχθηκε η Πράξη «Δράσεις δημοσιότητας / marketing της Πολιτιστικής – Περιβαλλοντικής Διαδρομής» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014 -2020» και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων». 

Φυσικό αντικείμενο της πράξης είναι η εκπόνηση και εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος για την προώθηση και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής «Οιδίπους» και προβλέπεται η παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου και εικαστικών εφαρμογών, αλλά και συγκεκριμένες ενέργειες προώθησης και προβολής, όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις. 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα βασιστεί στην εκτεταμένη και λεπτομερή μελέτη «Μάρκετινγκ για την Πολιτιστική και Περιβαλλοντική Διαδρομή Στερεάς Ελλάδας», λαμβάνοντας υπόψη τα επικαιροποιημένα δεδομένα, καθώς και τις στρατηγικές τουριστικής προβολής όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με απώτερο στόχο τον συγκερασμό και την αποφυγή αλληλοεπικάλυψης των προσπαθειών. 

Στόχος είναι η ποσοτική και ποιοτική αύξηση των επισκεπτών στα αρχαιολογικά και πολιτιστικά μνημεία της διαδρομής «Οιδίπους», η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και η συνολική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Η δημόσια δαπάνη της Πράξης που εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 240.000 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο