Τελευταία Νέα

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συν διοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λεβαδέων, την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν, Στερεάς & Εύβοιας, τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς και του Ε.ΣΥ.Ν Βοιωτίας διοργανώνουν τον 1ο Νυχτερινό αγώνα Livadia night run 2022 στο πλαίσιο της δράσης 1o Sterea Run και με σκοπό την παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε αθλητικές δραστηριότητες καθώς και η ανάδειξη της
ιστορικότητας του χώρου, επειδή στο Ναό της Αγίας Παρασκευής έγινε η πρώτη λειτουργία μετά την απελευθέρωση της πόλης την 1η Απριλίου του 1821.
Διεξάγονται Αγώνας 10.000 μ. ανδρών–γυναικών, Αγώνας 5.000 μ. ανδρών–γυναικών και Αγώνας 1.000 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων.
Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες και πιστοποιημένες.
Το κόστος για τη συμμετοχή στα 10 χλμ. είναι 10,00 € ανά άτομο, το κόστος συμμετοχής για τα 5χλμ. είναι 06,00 € ανά άτομο και το κόστος συμμετοχής στο αγώνισμα των 1000 μέτρων είναι Δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο