Τελευταία Νέα

 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης επισκέφθηκαν σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2022, το Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη συντήρηση και τη βελτίωση των κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών.

 

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλίας Σανίδας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καραγιάννης. Τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

Κατά την αυτοψία που είχε πραγματοποιηθεί πριν την εκτέλεση του έργου, είχαν διαπιστωθεί σοβαρά προβλήματα στο κτίριο, όπως:

  • Η παλαιότητα των κουφωμάτων αλουμινίου, τα οποία δεν προσέφεραν θερμομόνωση και υγρομόνωση στο κτίριο.
  • Η απουσία ράμπας στα αριστερά της κυρίας εισόδου για πρόσβαση ΑμεΑ.
  • Τα λιμνάζοντα νερά στο χώρο του αίθριου.
  • Η προβληματική παροχέτευση ακαθάρτων από τις τουαλέτες.

Κατόπιν αιτήματος της 5ης ΥΠΕ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε και ολοκληρώνει πλέον το έργο προϋπολογισμού 260.000  €, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φθορές και ελλείψεις. Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της παρέμβασης με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» και με συνολικό προϋπολογισμό 2.700.000 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο