Τελευταία Νέα

 

Το Classic Rally “Acropolis Legends”, η μεγάλη αυτή γιορτή για το κλασικό – ιστορικό αυτοκίνητο, θα διεξαχθεί στις 2 & 3 Απριλίου 2022 και θα διατρέξει θρυλικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, με τη σημαία τερματισμού να κλείνει την αυλαία του εμβληματικού αγώνα στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου 2/4 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με κατεύθυνση προς Καλαμπάκα και περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές  “Μόδι”, “Καλλίδρομο” και “Μενδενίτσα”. Το τελευταίο σκέλος του αγώνα, την Κυριακή 3/4 από τις 13:30 και μετά, θα πραγματοποιηθεί στις ειδικές διαδρομές “Μπράλος”, “Οινοχώρι”, “Χάνι Ζαγκανά”, “Σουβάλα” και “Δαδί”. Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sisa.gr/event/classic-rally-acropolis-legends-2-3-4-2022/

Οι μηχανές ήδη ζεσταίνονται και ο χρόνος εκκίνησης μετρά αντίστροφα. Είναι μία ευκαιρία, για μικρούς και μεγάλους, να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία, να θαυμάσουν καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να χειροκροτήσουν αγαπημένους οδηγούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο