Τελευταία Νέα

Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια σειρά από οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις, με τις επιχειρήσεις να πλήττονται σοβαρά από τις δυσλειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, η Ευρωπαϊκή Ένωση δρομολόγησε νέα μέτρα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της ενιαίας αγοράς και την οικοδόμηση μιας βιώσιμης, ψηφιακής και παγκοσμίως ανταγωνιστικής οικονομίας.

Μεταξύ αυτών δημιούργησε και την  πλατφόρμα με τον τίτλο “Supply Chain Resilience“, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις δυσλειτουργίες της διεθνούς εφοδιαστικής αλυσίδας και η οποία υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το European Cluster Collaboration Platform και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της EISMEA.

https://supply-chain-resilience-platform.b2match.io/home

Αυτή θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διατηρήσουν, να αναδιαρθρώσουν ή να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και την προμήθεια α’ υλών, ανταλλακτικών, εξαρτημάτων ή/και (ημι-ετοίμων) προϊόντων ή υπηρεσιών που χρειάζονται για να συνεχίσουν την παραγωγή τους.

Κύριοι στόχοι

  • Δημοσίευση προσφορών για πρώτες ύλες, ανταλλακτικά, εξαρτήματα ή/και (ημικατεργασμένα προϊόντα ή υπηρεσίες).
  • Προώθηση αιτημάτων από ευρωπαϊκές εταιρείες για τη διατήρηση των αλυσίδων εφοδιασμού τους.
  • Αντιστοίχιση διεθνών προμηθευτών με αγοραστές αγαθών και υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο