Τελευταία Νέα

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μεξιατών Θανάση Μόσχο, με το διοικητικό συμβούλιο και με αγρότες – μέλη, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, στην Τ.Κ. Μεξιατών του Δήμου Λαμιέων.

 

Προσκεκλημένοι ήταν ακόμη και παρευρέθηκαν, ο βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ Θέμης Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής και αρμόδιος της δράσης Κώστας Αποστολόπουλος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Σανίδας.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Ενεργειακή αναβάθμιση ΤΟΕΒ Μεξιατών – Ανάπτυξη έργων ΑΠΕ με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών», συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 500.000 €.

 

Η προγραμματική σύμβαση κρίθηκε αναγκαία, διότι ο ΤΟΕΒ Μεξιατών είναι κύριος του έργου, ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση και έχει την τεχνική επάρκεια για να υλοποιήσει τη διαδικασία ανάθεσης και εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού πάρκου, συνολικής ισχύος 334 kw .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο