Τελευταία Νέα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας  Φανή Παπαθωμά, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λεβαδέων  Ιωάννης Αποστόλου, ο Αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς (ΓΑΣΛ) Σπύρος Νάσης, η προπονήτρια του ΓΑΣΛ κ. Μαρία Ζηλιαναίου και άλλοι παράγοντες του Συλλόγου σχετικά με τον 3ο Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής ΕΡΚΥΝΑ CUP που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά κατά το χρονικό διάστημα 18 – 20 Φεβρουαρίου 2022.

Στο 3ο ΕΡΚΥΝΑ CUP θα συμμετάσχουν συνολικά 42 αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 250 αθλήτριες  ΓΑΣΛ με την τήρηση όλων των μέτρων  και  των υγειονομικών πρωτοκόλλων.  Η προπονήτρια του ΓΑΣΛ  Μαρία Ζηλιαναίου ανέφερε ότι οι 250 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν  στους αγώνες είναι ηλικίας 6 – 18 ετών ενώ από τον ΓΑΣΛ θα συμμετάσχουν 13 αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 17 ετών.  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11:00 ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το αγωνιστικό πρόγραμμα των αθλητριών θα ξεκινά στις 09:30.

Η  Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά η οποία σημείωσε ότι θα ήταν αδύνατο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να απουσιάζει από την πραγματοποίηση του 3ου ΕΡΚΥΝΑ CUP, καθώς συμβάλλει όχι μόνο στην ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα.  Επεσήμανε την ανάγκη της πιστής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων και με τον τρόπο αυτό μετά από μια μακρά περίοδο lockdown θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να χαρούν ένα άνοιγμα προς την κανονικότητα.  Πρόσθεσε δε, ότι παρά το γεγονός ότι στη φετινή διοργάνωση δεν συμμετέχουν αθλήτριες από το εξωτερικό, αυτό δεν μειώνει τη σπουδαιότητα των αγώνων καθώς αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή της πόλης μας σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού  Ιωάννης Αποστόλου δήλωσε ότι για ένα τριήμερο η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής θα χτυπά στην πόλη της Λιβαδειάς. Ο κ. Αποστόλου ευχαρίστησε τον ΓΑΣΛ για τη σημαντική του προσφορά στην αθλητική ζωή της πόλης και υπογράμμισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στους αθλητικούς συλλόγους που καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο