Τελευταία Νέα

Tριήμερο συνέδριο με θέμα Education & eLearning: Εκπαίδευση, Μάθηση & Νέες Τεχνολογίες στη μετά την πανδημία Εποχή  διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Το συνέδριο, που θα λάβει χώρα στα Λουτρά Αιδηψού, γίνεται σε συνέχεια του προγράμματος υποτροφιών International Visitors Leadership Program και με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από όλη τη Στερεά Ελλάδα, όλων των ειδικοτήτων και με έμφαση στις ειδικότητες μαθημάτων γλώσσας και νέων τεχνολογιών.

Η επίσημη έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, στις 6:00 μ.μ., με τη συμμετοχή εκπροσώπων των διοργανωτών, συνεργαζόμενων φορέων και των σχολικών μονάδων των δήμων της βόρειας Εύβοιας.

Η πρώτη ημέρα θα κλείσει με τις κεντρικές ομιλίες από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  Δρ. Τατιανή Ραπατζίκου και από την “2018 US National Teacher of the Year”, κ. Mandy Manning.

Οι εργασίες του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν 10:30 π.μ. – 6:30 μ.μ. με εισηγήτριες τις κ.κ. Ραπατζίκου και Manning και της Κυριακής 09:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. με εισηγητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δρ. Αθανάσιο Κακαρούντα.

Η συμμετοχή στο συνέδριο επιτρέπεται μόνο  με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (Covid free).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο