Τελευταία Νέα

Δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στην επικοινωνία ο Στέλιος Πέτσας που κινδυνεύει να εξελιχθεί σε αχίλλειο πτέρνα της κυβέρνησης.

Πέραν του σκανδάλου με την περίφημη λίστα, μέσω της οποίας έδωσε χρήματα ακόμη και στον Φουρθιώτη, ο  Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δείχνει τεράστια αδυναμία να αξιολογήσει καταστάσεις της καθημερινότητας. Να τις δει όχι από τη σκοπιά της κυβέρνησης αλλά από τη σκοπιά των πολιτών.

Δεν μπορεί για παράδειγμα μετά τη φωτιά στη Σταμάτα να δηλώνεις ότι ευτυχώς που είχε γίνει καθαρισμός στην περιοχή διαφορετικά θα μπορούσαμε να είχαμε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή, σίγουρα σε κατοικίες και οχήματα και ενδεχομένως και σε ανθρώπους. Τι είναι αυτό; Πολιτική αποτίμηση; Παρηγοριά για όσους δεν κάηκαν;

Μια άλλη ατυχής στιγμή του υπουργού ήταν εκείνη η περίφημη λίστα με τις περιοχές που εμφάνισαν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού. Τα στοιχεία της λίστας, που εν των μεταξύ είχαν δει το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των δημάρχων. Μπροστά στο χάος και την απειλή υποβολής μηνύσεων ο υπουργός παραδέχθηκε ότι η λίστα δεν ήταν καλά ενημερωμένη.

Ο κ. Πέτσας, επίσης, πανηγύριζε πρόσφατα για τους 30.000 εμβολιασμούς την ημέρα, την ώρα που πριν τις διακοπές είχαμε 100-110.000 την ημέρα. Και τη στιγμή που όλοι παραδέχονται ότι το εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης έπιασε πάτο.

Είναι βέβαιο ότι όλοι οι παίκτες περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αρκεί να μην είναι παρατεταμένη. Και στην περίπτωση του κ. Πέτσα το ντεφορμάρισμα λαμβάνει ανησυχητικές καταστάσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο