Τελευταία Νέα

Η πολιτική προστασία τόσο σε περιφερειακό όσο και σε δημοτικό επίπεδο στη Βοιωτία βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για νέο κύμα επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα πλήξει τον νομό λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής.

Το χθεσινό πέρασμα της “Σοφίας” σκέπασε όλη τη Βοιωτία με ένα παχύ στρώμα χιονιού, αλλά τα προβλήματα που προκάλεσε στις συγκοινωνίες ήταν ασήμαντα, όπως η χωρίς τραυματισμούς εκτροπή λεωφορείου στον Παρνασσό. Επίσης δεν αναφέρθηκαν ατυχήματα πολιτών ούτε εκφράστηκαν αυτή τη φορά παράπονα για ολιγωρία των αρχών να παρέμβουν σε περιπτώσεις ανάγκης.

Ωστόσο οι πολίτες πρέπει να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, για τον επικείμενο χιονιά αλλά και γιατί οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, θα κυμανθούν σε πολύ χαμηλά κι ως εκ τούτου επικίνδυνα επίπεδα.

Ενημερώνουμε ότι στην περιοχή Λιβαδειάς οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το επιχειρησιακό κέντρο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λεβαδέων όλο το 24ώρο στα τηλέφωνα 22613 – 50801 και 22613 – 50803.

One thought on “Βοιωτία: νέος χιονιάς την Παρασκευή

  1. Ο/Η Λέβαδος λέει:

    Δημήτρη καλημέρα.
    Επι της οδού Κασιμϊδη Σικελιανοϋ κτλ το μόνο αλάτι που έχω δεί εϊναι αυτό στο ντουλάπι μου για το φαγητό….κατά τα άλλα παρόλα τα τηλέφωνα εξω εϊναι ακόμα παγοδρόμιο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο