Τελευταία Νέα

 

Με την υποστήριξη του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS πραγματοποιείται ο αγώνας πρόκρισης Παίδων / Κορασίδων / Εφήβων / Νεανίδων / Νέων ανδρών / Νέων γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλάσσης, που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, από τις 22 έως τις 27 Ιουλίου.

Κολυμβητές και κολυμβήτριες από σωματεία όλης της χώρας βρίσκονται στα Άσπρα Σπίτια, Παραλίας Διστόμου, όπου διεξάγεται, στις 5 Ιουνίου, ο αγώνας πρόκρισης όλων των κατηγοριών για το Open Water του Παρισιού. Πρόκειται για αγώνα πρόκρισης για τη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας Open Water που θα ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και περιλαμβάνει κατηγορίες Παίδων / Κορασίδων, Εφήβων / Νεανίδων, Νέων ανδρών / Νέων γυναικών. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα 5χλμ Παίδων / Κορασίδων (Κ14-Κ15), τα 7,5χλμ Εφήβων / Νεανίδων (Κ16-Κ17) και τα 10χλμ Νέων ανδρών / Νέων γυναικών (Κ18-Κ19), με ώρα έναρξης στις 11.30 το πρωί.

Πρόθεση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος είναι στη γαλλική πρωτεύουσα να ταξιδέψουν έως έξι κολυμβητές και κολυμβήτριες, ενώ για τη διοργάνωση των προκριματικών συνεργάζονται ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, το σωματείο – μέλος της Ομοσπονδίας, ΑΨΛ Μεδεών και το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS

Σημειώνεται πως εκτός συναγωνισμού θα μετάσχουν και κολυμβητές / τριες άνω των 20 ετών (Κ20), στο αγώνισμα των 10χλμ, για προπονητικούς λόγους.

Δίπλα στους κολυμβητές το Αλουμίνιον της Ελλάδος

Το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS, στηρίζει τη διοργάνωση, όπως έχει κάνει πολλές φορές σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά το παρελθόν. Αυτή τη φορά, παρέχει το ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης και έκδοσης των αποτελεσμάτων των αθλητών, δηλαδή έχει αναλάβει την ενοικίαση της υπηρεσίας και του εξοπλισμού. Αναλυτικά, περιλαμβάνονται:

– Πλωτή αψίδα τερματισμού με ταμπλό για τερματισμό μέσα στο νερό.

– Δύο Active Chip ανά αθλητή (αριστερό και δεξί χέρι) με neoprene & velcro.

– Χρονομέτρηση και Αποτελέσματα.

– Ζωντανά αποτελέσματα στο διαδίκτυο.

– Κάμερα Backup.

– Σύστημα Announcement σε tablet.

– Δύο σημαδούρες κίτρινες εκατέρωθεν της εισόδου προς τον τερματισμό.

Σημειώνεται ότι το σύστημα των chip είναι αντίστοιχο με αυτά που χρησιμοποιούνται σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, θα παραδοθούν στη γραμματεία του αγώνα μέσα σε φάκελο, όπου εξωτερικά αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αγωνιστικός αριθμός κάθε αθλητή. Το σύνολο του εξοπλισμού χειρίζεται εξειδικευμένο προσωπικό.

Η «καρδιά» της ελληνικής κολύμβησης αυτό το Σάββατο «χτυπά» στα Άσπρα Σπίτια, Παραλίας Διστόμου , καθώς το μέλλον της χώρας μας, νέοι αθλητές και αθλήτριες διαγωνίζονται στον αγώνα Open Water για μια θέση στο Πρωτάθλημα του Παρισιού.

Τα Άσπρα Σπίτια παραλίας Διστόμου

Με παράδοση στο άθλημα – ας μην ξεχνάμε την υπερπροσπάθεια του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη στα 10 χλμ Ανοιχτής Θάλασσας στο Ρίο, νέα παιδιά προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να ακολουθήσουν τα βήματά του. Με την υποστήριξη του εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος, του Τομέα Μεταλλουργίας της MYTILINEOS, οι αθλητές έχουν στη διάθεσή τους υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό που επιτρέπει διαφάνεια στα αποτελέσματα και διαγωνισμό επί ίσοις όροις, ώστε να κερδίσουν οι καλύτεροι και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο