Τελευταία Νέα

Στη δημιουργία της ψηφιακής βάσης καταγραφής του συνόλου των αθλητικών υποδομών της χώρας, συμφώνησαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η πλατφόρμα καταγραφής με το όνομα “Πέλοπας”, θα είναι υπό την ευθύνη της ΚΕΔΕ, θα συνοδεύεται από τα στοιχεία της κατάστασής τους (σε λειτουργία ή μη, παλαιότητα, βαθμός προόδου ως προς την αδειοδότηση, ελλείψεις, συχνότητα χρήσεων, αθλήματα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις κ.λπ.) και θα συντελέσει στη καλύτερη αξιοποίησή τους, αλλά και στην προτεραιοποίηση των κατά τόπους αναγκών για αθλητικές υποδομές.

Οι κ. Αυγενάκης και Παπαστεργίου συζήτησαν και για τα προγράμματα μαζικής άθλησης στο πλαίσιο μιας πιο αποτελεσματικής αξιοποίησής τους προς όφελος του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και για την πρωτοποριακή πανελλαδική δράση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά», με πλήθος ολυμπιονικών και πρωταθλητών που την υποστηρίζουν πρακτικά, η οποία έχει στόχο να κοινωνικοποιήσει τη νέα γενιά στις αθλητικές αξίες.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο