Τελευταία Νέα

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» εντάχθηκε το Σχέδιο Δράσης για την «Πολιτιστική, Περιβαλλοντική, Τουριστική Διαδρομή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας»,  προϋπολογισμού 2.500.000,00 €.

Στο δίκτυο θέσεων και διαδρομών πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που θα οικοδομηθεί, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε αναγνωρισμένους προορισμούς, όπως  μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Εθνικοί Δρυμοί και σημαντικές πολιτιστικές υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την τελευταία δεκαετία.

Στη σύσκεψη που συγκλήθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το θέμα με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, του προέδρου και στελεχών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ”, εκπροσώπων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, των Δήμων και του Υπουργείου Πολιτισμού, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάστηκε η μελέτη καταγραφής των διαδρομών της «Οιδίπους Πολιτιστικής Διαδρομής». Επίσης παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα της διαδρομής και των ψηφιακών εφαρμογών και  συζητήθηκαν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο