Τελευταία Νέα

Συνάντηση είχε το προηγούμενο Σάββατο ο δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων Γεώργιος Ντασιώτης με τον πρόεδρο του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτικής Αττικής Στέφανο Τσιμακίδη και τον πρώην πρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο για τη διοργάνωση του υπερμαραθώνιου 103 χιλιομέτρων «Στα χνάρια των ηρώων» του 2020.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωάννης Γλύκος και συνεργάτες του δημάρχου, καθώς και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Γεώργιος Αραπίτσας με τον δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Σταμούλη.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση του 3ου νυχτερινού υπερμαραθώνιου δρόμου 103 χλμ. «Στα χνάρια των ηρώων», από τις Θεσπιές έως τις Θερμοπύλες, τον Αύγουστο το 2020, την ασφάλεια των δρομέων, αλλά και την προβολή που πρέπει να έχει η συγκεκριμένη δράση. Αλλωστε λαμβάνει ιδιαίτερη διάσταση η διοργάνωση του υπερμαραθώνιου και συμβολική αξία  λόγω και της επετείου των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Οι εκπρόσωποι του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, που είναι από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη στήριξη του Δήμου Αλιάρτου –  Θεσπιέων και εξέθεσαν τις απόψεις τους για τον σχεδιασμό του αγώνα. Από την πλευρά του ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να κινητοποιήσει όλους του Δήμους από τους οποίους θα περάσουν οι αθλητές καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα επιδιώξει την ένταξή της  στις εκδηλώσεις του «Δικτύου Θερμοπυλών» που ιδρύθηκε πρόσφατα με εταίρους τον Δήμο Λαμιέων, τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο