Τελευταία Νέα

Με πολλούς γρίφους αλλά και πλείστες υπαινικτικές αναφορές, ο ηττηθείς των πρόσφατων εκλογών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΕΔ Στερεάς, Θανάσης Μπουραντάς, ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τη “γενναία” πλειοψηφία αυτοδιοικητικών που τίμησαν την παράταξή του με την ψήφο τους.

Ο κ. Μπουραντάς διαβεβαίωσε ότι τα στελέχη του Συνδυασμού θα ξεπεράσουν τα δυσάρεστα που έγιναν, για τη σωστή και παραγωγική λειτουργία της ΠΕΔ, καλώντας ωστόσο όσους επηρέασαν την εκλογική διαδικασία να αφήσουν την Αυτοδιοίκηση ελεύθερη να διαχειριστεί η ίδια τα εσωτερικά της θέματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου και υποψηφίου προέδρου της ΠΕΔ Στερεάς, Θανάση Μπουραντά:

“Ενημερώνουμε τους Δήμους της Περιφέρειας Στερεάς και τους Δημότες ότι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και άλλων οργάνων στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας.

Ο Συνδυασμός ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ‘’ συμμετείχε στις εκλογές με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, με καθαρές θέσεις και ειλικρινή διάθεση να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας και να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν συνολικά την Αυτοδιοίκηση της Χώρας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι σε αυτές τις εκλογές έγιναν παρεμβάσεις οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα που υπήρχαν και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι λογικό, τέτοιες παρεμβάσεις να μην είναι ευχάριστες όχι τόσο για το αποτέλεσμα που προέκυψε από αυτές, αλλά για τις ίδιες τις παρεμβάσεις, σαν γεγονός, που μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω.

Απευθυνόμαστε σε όλους που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες και τους προτρέπουμε να αφήσουν την Αυτοδιοίκηση ελεύθερη να διαχειριστεί η ίδια τα εσωτερικά της θέματα. Έχει την επάρκεια και την εμπειρία που απαιτείται και δεν χρειάζεται παρεμβάσεις και χειραγώγηση από κανέναν.

Όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας ξεπερνάμε τα δυσάρεστα που έγιναν και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την σωστή και παραγωγική λειτουργία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, για τους πολίτες για τους Δήμους και για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους που μας εμπιστεύτηκαν και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έκαναν αυτό που πίστευαν”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο