Τελευταία Νέα

Η Αναγέννηση Λιβαδειάς συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Badminton στην κατηγορία U13, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, και απέσπασε συνολικά 5 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα μετάλλια.

Στο απλό αγοριών χρυσό ο Σακελλαρίου Γιώργος, ασημένιο ο Παπανικολάου Γιώργος, χάλκινα ο Μπεινάς Νικηφόρος και ο Νάνος Νίκος.

Στο διπλό αγοριών χρυσό ο Σακελλαρίου Γιώργος και ο Μπεινάς Νικηφόρος, ασημένιοι οι Νάνος Σωτήρης και Νάνος Νίκος, χάλκινοι οι Περγαντίνας Στέλλιος – Παπανικολάου Σπύρος και Πετρίδης Χρύσανθος – Μακρόπουλος Σπύρος.

Στο διπλό κοριτσιών ασημένιες οι Πετρίδου Υακίνθη – Μακροπούλου Μαρία και στο μικτό χρυσοί οι Μιμίκος Παναγιώτης – Πετρίδου Υακίνθη και ασημένιοι οι Μακρόπουλος Μιλτιάδης – Μακροπούλου Μαρία.

Στην κατηγορία U17 χάλκινο στο απλό αγοριών ο Περγαντίνας Κων/νος, χάλκινο στο απλό γυναικών η Λαμπίδη Ναταλία, χάλκινοι στο διπλό αγοριών οι Περγαντίνας Κων/νος-Μπαμπλέκος Αναστάσης και χάλκινοι και στο μικτό Ιωάννου Παναγιώτης – Λαμπίδη Ναταλία. Αγωνίστηκε επίσης ο Σακελλαρίου Ηρακλής και η Περγαντίνα Μαριάννα.

Προπονητές: Ορκόπουλος Θανάσης, Αγγελοπούλου Ειρήνη, Μπεινάς Αποστόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο