Τελευταία Νέα

 

Με διακρίσεις άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής χρονιάς για το τμήμα Aντιπτέρισης (Badminton) του Φ.Ε.Ο. Θήβας.   Εννέα  χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 2 χάλκινα επέστρεψε ήταν ο απολογισμός της ομάδας την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στο Λαύριο όπου έγινε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Αντιπτέρισης στις κατηγορίες  U-11, U-15 KAI U-19.

Στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ( U-15 ) τα μετάλλια: στο απλό αγοριών ο Δημήτρης Ζαχόπουλος, στο απλό  κοριτσιών η Ελένη Μαυρίδη  και αργυρό η  Δέσποινα Παπαχρήστου.  Χρυσά στο διπλό κοριτσιών οι Δέσποινα Παπαχρήστου με την Ζωή Γκιόκα και στο διπλό μικτό  ο Δημήτρης Ζαχόπουλος με την  Ελένη Μαυρίδη.  Χάλκινα στο διπλό μικτό  Νικολέτα Δαούτη με τον Γιώργο Τσώτση.

Στην κατηγορία κάτω των 19 ετών ( U-19)  τα μετάλλια: Χρυσό  στο απλό αγοριών ο Γιώργος Τσιώλης και ασημένιο ο Γιώργος Γκιόκας. Οι ίδιοι πήραν το χρυσό και στο διπλό αγοριών.

Καλή παρουσία είχαν οι Χρήστος Παπαχρήστος και Παναγιώτης Τσώλης  στο διπλό αγοριών και  οι Δημήτρης Τσώτσης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο