Τελευταία Νέα

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας που ολοκληρώθηκε σήμερα στις Πηγές Κρύας στη Λιβαδειά, ο ποδηλάτης του Κρόνου Νίκαιας Περικλής Ηλίας κέρδισε την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά στο αγώνισμα του XCO – Cross Country και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, με χρόνο 01:34.44. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, από τους Μαχητές Πεύκων, με 01:38.29 και στην τρίτη ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης με χρόνο 01:41.46.

Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αικατερίνη Ελευθεριάδου (Βέλος) με χρόνο 01:35.22, ενώ στο βάθρο την ακολούθησαν η Αλεξάνδρα Αδάμ (West Coast) με 01:39.41 και η Δήμητρα Πλεσιώτη (Μαχητές Πεύκων) με χρόνο 01:46.12.

Στους εφήβους κέρδισε ο Νικόλας Μουστακίδης, στους παίδες ο Αναστάσιος Κεσόγλου (και οι δύο από τους Μαχητές Πεύκων), στις κορασίδες η Ευαγγελία Ηλιάκη (Άτλας Ρεθύμνου), ενώ στους Masters επικράτησαν στην Α’ ο Αθανάσιος Καβουρτζικλής (Μαχητές Πεύκων) και στην Β’ ο Κωνσταντίνος Ορφανουδάκης (Τάλως Χανίων).

Να υπενθυμίσουμε ότι το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Alter Bike Tours, με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο