Τελευταία Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους και κυρίως προς τους πολίτες απευθύνει ο Λευτέρης Κτιστάκης, υποψήφιος με τη Ν.Δ. βουλευτής Βοιωτίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Δείτε.

 

“Φίλες και φίλοι,

μετά από μόνο 19 ημέρες προεκλογικού αγώνα, που ήταν ουσιαστικά ένας αγώνας ταχύτητας για εμένα, πέτυχα να είμαι δεύτερος ακριβώς μετά από τον εκλεγέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι λόγω του περιορισμένου χρόνου δεν πρόλαβα να επισκεφθώ πολλές περιοχές του νομού μας.

Ευχαριστώ ειλικρινά όσες και όσους με προτίμησαν και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους σ’ εμένα.

Ευχαριστώ ολόψυχα τους συνεργάτες μου αλλά και τους φίλους μου και όλη την οικογένειά μου, που έτρεξαν πλάι μου ή και μπροστά από εμένα σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα.

Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου για τον έντιμο και καλό αγώνα που δώσαμε, ο καθένας μας με τη δική του φιλοσοφία.

Συγχαίρω τον κύριο Ανδρέα Κουτσούμπα για την εκλογή του, καθώς επίσης και την κυρία Γιώτα Πούλου και τον κύριο Γιώργο Μουλκιώτη και τους εύχομαι καλό έργο για την πρόοδο και την ευημερία της Βοιωτίας μας.

Τέλος, εύχομαι καλή επιτυχία στον Πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και τα λοιπά μέλη της Κυβέρνησης. Καλώ δε όλους μας, ανεξαρτήτως ιδεολογικών και πολιτικών πεποιθήσεων, να σταθούμε πλάι στην Κυβέρνηση στο δύσκολο στόχο της ανάταξης της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού κράτους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο