Τελευταία Νέα

Ενα ακόμα θύμα του ακήρυκτου πολέμου που μαίνεται χρόνια στους ελληνικούς δρόμους είχαμε σήμερα στην Εθνική Οδό Λιβαδειάς – Θηβών, στη Στενή Αλιάρτου. Συγκεκριμένα, νωρίς τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έξω από τους Μύλους Λάμπρου λίγο πριν από την είσοδο στον κάμπο των Βαγίων με κατεύθυνση Λιβαδειά-Αθήνα.

Από τους τέσσερις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρή είναι η συνοδηγός του οχήματος (κλούβα) Α.Δ. με καταγωγή από τον Υψηλάντη Βοιωτίας που έμενε στην Αλίαρτο. Ο γιος της, που οδηγούσε το όχημα με κατεύθυνση την Αλίαρτο, είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Στο άλλο αυτοκίνητο (αγροτικό ημιφορτηγό) με κατεύθυνση την Αθήνα, επέβαινε νεαρός πατέρας  με την κόρη του -πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Θηβών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Tις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Λιβαδειάς.

One thought on “Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλίαρτο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο