Τελευταία Νέα

Βιβλία και ταμείο – σουρωτήρι στην Έκθεση της Λαμίας, καταγράφει το πόρισμα του Υπουργείου Οικονομικών, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Documento.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που υπογράφει ο Βαγγέλης Τριάντης, κάνει λόγο για «Όργιο κακοδιαχείρισης» επί διοίκησης Γιάννη Γρανίτσα, αφού η  έκθεση –καταπέλτης  του υπουργείου, περιγράφει μια σειρά από σοβαρότατες  παρατυπίες που  έγιναν από την διοίκηση της ΠΕΛ το διάστημα 2010-2016 και είχαν ως συνέπεια την γνωστή «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της ‘Εκθεσης αλλά και την απαξίωσή της.

Να σημειωθεί ότι για όσα έχουν συμβεί στην ΠΕΛ διεξάγεται εισαγγελική έρευνα, ενώ  τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου έχουν διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές.

Να σημειωθεί επίσης, ότι το πόρισμα κρατούνταν μέχρι τώρα, ως επτασφράγιστο μυστικό, κυρίως από την κοινή γνώμη. Η αποκάλυψή του όμως από το Documento, φέρνει σιγά σιγά στο φως, τις παρατυπίες αλλά και ταεμπλεκόμενα πρόσωπα, στην «υπόθεση ΠΕΛ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ TOY DOCUMENTO ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Download [2.23 MB]

Πηγή: http://lamianow.gr/orgio-kakodiacheirisis-stin-pel-sto-mikroskopio-ton-eisaggelikon-archon-oi-ypeythynoi-dierreyse-to-porisma/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο