Τελευταία Νέα

Υψηλή ήταν η προσέλευση φίλων και γνωστών στα χθεσινά εγκαίνια του GADGET HOUSE στην οδό Μπουφίδου 22. Η έξυπνη επιχειρηματική ιδέα,  που υλοποίησε ο Τάκης Τριανταφυλλόπουλος ακριβώς στο κέντρο της Λιβαδειάς συνοψίζεται στη φράση «Όλα για το κινητό τηλέφωνο και όχι μόνο». Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα: Προϊόντα τεχνολογίας, κινητή τηλεφωνία, αξεσουάρ, αναλώσιμα, ανταλλακτικά, σέρβις και κάθε  gadget που θα μπορούσε να επιθυμήσει o σύγχρονος άνθρωπος συναντά εδώ τη γη της προχωρημένης επαγγελίας.

Στα πλεονεκτήματα του καταστήματος, οι νέοι τρόποι με τους οποίους προσφέρεται η απόλυτη -μέσω πρωτοποριακών υλικών- προστασία στο πολύτιμο κινητό τηλέφωνό μας, αλλά και το σλόγκαν «Όλα φτιάχνονται» που είναι απολύτως κυριολεκτικό δεδομένης της γνωστής επαγγελματικότητας που χαρακτηρίζει τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.

Η ποικιλία σε gadgets  και αξεσουάρ είναι απεριόριστη και η επιλογή θα ήταν πραγματικά δύσκολη,  αν δεν υπήρχε η άψογη εξυπηρέτηση με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Είναι φυσικό λοιπόν η  δημιουργία  ενός λειτουργικού και εργονομικά σχεδιασμένου χώρου στην καρδιά της πόλης  να προσελκύει ήδη όχι μόνο τη νεολαία αλλά και τις μεγαλύτερες ηλικίες, για να λύσει προβλήματα, να προτείνει λύσεις και να ανοίξει ένα παράθυρο στις δυνατότητες που παρέχει  η ραγδαία αναπτυσσόμενη τεχνολογική πρωτοπορία.  Και μάλιστα σε προσιτές τιμές.

Στα χθεσινά εγκαίνια του GADGET HOUSE περίσσεψαν τα χαμόγελα χωρίς να λείψει η συγκίνηση. Στη λιτή τελετή παρέστησαν γνωστοί Λιβαδίτες επιχειρηματίες καθώς και πολλοί νέοι άνθρωποι, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Ο μπουφές με τις γλυκές και αλμυρές γεύσεις και τα ποτά, που στήθηκε στην πλημμυρισμένη από τον κόσμο Μπουφίδου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.  Η ζεστή φιλοξενία και καλή διάθεση των ιδιοκτητών  μεταδόθηκε γρήγορα και στους προσκεκλημένους, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο όμορφο ανοιξιάτικο βράδυ του Μάρτη.

Σε εμάς τουλάχιστον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσοι διαθέτουν κινητό τηλέφωνο οφείλουν να περάσουν μια βόλτα από το  GADGET HOUSE,  για να επιλύσουν τυχόντα προβλήματα, να επιλέξουν ανάμεσα σε πρωτότυπα αξεσουάρ ή να θωρακίσουν το κινητό τους απ’ όλες τις πλευρές. Εκεί στον Οίκο των Gadgets στο κέντρο -πιο κέντρο δεν γίνεται- της πόλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο