Τελευταία Νέα

Γράφει η Νίκη Κεράστα

 

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ  5/2  ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/2/2018

 

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,

Καλή εβδομάδα !

 

Η εβδομάδα συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από την ολική Σεληνιακή έκλειψη, που έλαβε χώρα στις 31 Ιανουαρίου, στον άξονα Λέοντα Υδροχόου και ειδικά στις 11ο 37΄ του Λέοντα. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μεταξύ 29 Απριλίου και 2 Μαίου, 1-5 Αυγούστου, 2-6 Νοεμβρίου και  29 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου. Επίσης όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στις 9ο – 13ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Πέραν τούτου, η εβδομάδα δεν παρουσιάζει κάτι το διαφορετικό και το νέο.

Οι εκλείψεις είναι δυνατά αστρολογικά γεγονότα και μας επηρεάζουν όλους, κάποιους περισσότερο και κάποιους λιγότερο.

Αυτό που χαρακτηρίζει τη  Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Νότιο δεσμό. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις με το άλλο μισό, τη μητέρα, το γυναικείο φύλλο και η συναισθηματική φόρτιση θα είναι το θέμα που θα τεθεί για να επέλθει η κάθαρση και να φωτιστεί. Η συγκεκριμένη έκλειψη έχει διδακτικό χαρακτήρα μιας και συμμετέχουν σε αυτήν ο Κρόνος και ο Δίας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου 2018 είναι κρίσιμη αλλά όχι δύσκολη, διότι παρουσιάζει ευκαιρίες και προκλήσεις που μας προετοιμάζουν ψυχολογικά για την Ηλιακή έκλειψη της 15ης  Φεβρουαρίου.

Ο Ερμής διατρέχει το ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει εκεί έως τις 18 Φεβρουαρίου. Μια απ’ τις καλύτερες θέσεις του, προικίζοντάς μας, με εξυπνάδα και εφευρετικότητα. Η Αφροδίτη στις 11 εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Μαρτίου και μας προσφέρει φαντασία, ευαισθησία, διαίσθηση και αδράνεια. Ο ‘Αρης διατρέχει το ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί έως τις 17 Μαρτίου και μας προικίζει με διανοητική ενέργεια, ενθουσιασμό και θάρρος. Τα ταξίδια, ο αθλητισμός και η ενασχόληση με την ύπαιθρο γίνονται ευχάριστα και εύκολα. Το μότο της εβδομάδας είναι: «Ας καθαρίσω ότι μπορώ, το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, το μυαλό, τα συναισθήματα, την ψυχή».

 

 

ΚΡΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/3ου) η ευστροφία και η ευρηματικότητα είναι στην υπηρεσία της καθημερινότητάς σας για να την κάνει πιο λειτουργική. Είστε γεμάτοι ενέργεια, δραστήριοι στο νου και στο σώμα γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Απριλίου, η καριέρα συνεχίζει να είναι το κύριο μέλημά σας, βάζοντας όλη την υπευθυνότητα, συνέπεια και εργατικότητα που διαθέτετε σε αυτήν. Έχετε την ευθύνη και την κόπωση για να στηρίξετε ένα τέκνο που θελετε να το δείτε να ανεβαίνει ψηλά. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/4ου) αυτή την εβδομάδα είστε  ερωτικοί, φιλικοί, συνεργάσιμοι, κοινωνικοί και με θετικό οικονομικό αντίκρυσμα. Η έκλειψη σας επηρεάζει θετικά και σας κάνει πιο δημιουργικούς και θελκτικούς. Ξεκαθαρίζετε τα «άχρηστα» συναισθήματα για να πετύχετε τους στόχους σας. Θέματα οικογένειας, γάμου ή ακινήτου προκύπτουν και ίσως απαιτηθεί μια οικονομική διευθέτηση. Ανασυντάσεστε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/4ου) και ειδικά των πρώτων ημερών έχετε γόνιμες και θετικές ιδέες για να προωθήσετε και να διεκδικήσετε τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας δυναμικά. Αρκετοί διανύετε μια περίοδο δημιουργίας εμπνευσμένοι από μια ιδέα ή από κάποιον-α καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να επιτύχετε έναν προσωπικό στόχο.  Την Τετάρτη επιτυγχάνετε ξαφνικά μια οικονομική συμφωνία που είναι στους στόχους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/4ου) το ισοζύγιο εσόδων εξόδων σας απασχολεί και ίσως, προκαλεί λίγο άγχος. Κρυφά έσοδα έρχονται από την επαγγελματική δραστηριότητα ή και από την τύχη. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/5ου) η έκλειψη σας προτείνει  να κλείσετε παλιές οικογενειακές υποθέσεις και με αδέλφια και με συγγενείς. Η εργασία και η επιχείρηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες έχει ανάγκη από καλύτερες και καινοτόμες συμφωνίες για να πάει μπροστα. Κάποιοι θα θελήσετε να καλοπίσετε ή να κάνετε εργασίες για το σπίτι σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/5ου) και ειδικά των πρώτων ημερών αρχίζει να διαφαίνεται μια επωφελής επαγγελματική συνεργασία με ευνοΐκούς όρους. Την Τετάρτη ένα πολυτιμο επαγγελματικό μυστικό, σας αποκαλύπτεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/5ου) σας χαρακτηρίζει η ευμάθεια και η ανοιχτομυαλιά. Η ενασχόληση με  νομικές υποθέσεις ακινήτου και τραπεζικά θέματα είναι πολύ πιθανή. Η μελέτη και οι εξετάσεις για τους σπουδαστές διεξάγονται με ευελιξία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/6ου) αυτή την εβδομάδα ισορροπείτε μεταξύ νου και καρδιάς πετώντας τους φόβους και φιλοσοφώντας περισσότερη τη ζωή. Ένα έξοδο για τη μόρφωση των τέκνων προκύπτει στους γονείς. Κάποιοι θα σχεδιάσετε μια εκδρομή. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/6ου) συνεχίζονται οι θετικές ζυμώσεις για μια επαγγελματική συνεργασία με πιθανότητα συμμετοχής ενός αγαπημένου προσώπου. Για κάποιους άλλους ο γάμος και η εργασία συμβαδίζουν.  Η διευθέτηση των οικονομικών συνεχίζει να είναι το ζητούμενο. Την Τετάρτη αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι και σύλλογοι, θα αλληλοεπιδράσετε μυστικά και φανερά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 1/7ου) σας απασχολούν τα έσοδα και τα έξοδα και σκέφτεστε πως θα τα διαχειριστείτε πιο έξυπνα με σκοπό το κέρδος. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Ιουνίου μια συνεργασία σε οικονομική βάση, σας παιδέυει μέχρι να βρει τη λύση της. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 12/7ου) οι σημαντικές σχέσεις οι συνεργασίες καθώς οι φίλοι και η οικογένεια, σας απασχολούν και προσπαθείτε να ισορροπήσετε με τα έσοδα και τις κοινωνικές  υποχρεώσεις. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/7ου)  και ειδικά των πρώτων ημερών βάζετε το μεράκι σας στην εργασία αλλά κάποιοι άλλοι συναντάτε τον έρωτα εκεί, με θετικές προοπτικές. Για κάποιους ένα ξαφνικό θέμα στην υγεία ζητάει την απαραίτητη προσοχή. Κλείνετε θέματα επαγγελματικής στέγης με επιτυχία. Την Τετάρτη σας δίνετε μια ξαφνική ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημα κυρίως από το επάγγελμά σας.

 

ΛΕΩΝ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22 έως 1/8ου) είστε σε επαφή με περισσότερο κόσμο, με καλή διάθεση και αρκετά συνεργάσιμοι. Είστε  δημιουργικοί, κεφάτοι και δραστήριοι με το άλλο φύλλο, με τον-την συντροφο και οι γονείς με τα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/8ου) η έκλειψη σας ζηταει να  βρίσκεστε, να  μιλάτε, να συζητάτε μυστικά και φανερά με άτομα κύρους,  από τον επαγγελματικό χώρο, ή με έναν γονιό, χτίζοντας έτσι τις σχέσεις και τις συμμαχίες σας. Οι σημαντικές σχέσεις, σας απασχολούν από τη συναισθηματική κυρίως πλευρά απαιτώντας αλλαγή. Η εργασία πιθανόν να επηρεάσει την ψυχική υγεία ή νε φέρει κόπωση.  Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/8ου) και ειδικά των πρώτων ημερών θέλετε να κάνετε κάποιες επεμβάσεις στην οικία για ένα τέκνο, και έχετε υπερβολική χαρά. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία με θετικές ερωτικές προοπτικές για μόνιμη δέσμευση.  Επίσης διανύετε μια περίοδο που σχεδιάζετε ένα ταξίδι μακρυά με το σύντροφό σας με αρκετές πιθανότητες να το πραγματοποιήσετε. Επεκτείνετε τις γνώσεις σας με σπουδές και γίνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι. Προωθήστε νομικές υποθέσεις. Την Τετάρτη οι γονείς επιτυγχάνετε μια επικοδομητική και επιμορφωτική επικοινωνία με ένα τέκνο σας ή με το συντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/8ου έως 2/9ου) στον τομέα εργασία είστε ιδιαίτερα δραστήριοι όπως επίσης στην οικία, ή με ένα ακίνητο. Επιλύετε ένα θέμα υγείας των γονέων ή δικό σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 12/9ου) θέλετε να ανανεώσετε την εργασία και το χώρο της, είτε αισθητικά είτε εφαρμόζοντας μια καινοτόμα ιδέα και να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Ενεργοποιούνται μυστικές επαγγελματικές επαφές με σκοπό το κέρδος. Ένας φίλος δείχνει κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/9ου) και ειδικά των πρώτων ημερών ενεργοποιείτε τον τομέα ακινήτων, κατοικίας με επαφές, σχέδια, οικονομικές συναλλαγές προς όφελος σας. Είναι πολύ πιθανή μια διαφωνία ανάμεσα σε  γονείς και τέκνα, για οικονομικούς λόγους,. Την Τετάρτη ξαφνικά έσοδα από την εργασία προκύπτουν ίσως και κρυφά.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 3/10ου) απολαμβάνετε τη χαρά της ζωής με την οικογένεια και με αγαπημένα πρόσωπα. Είστε πιο αθλητικοί και σε φόρμα. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, για τους γεννημένους στις 24,25,26 Σεπτεμβρίου ένα θέμα ακινήτου ή οικογενειακό, σας παιδέυει ακόμη μέχρι να βρει τη λύση του.  Οι γεννημένοι του δευτέρου 10ημέρου (από 3 έως 12/10ου) διανύετε μια δημιουργική, ευχάριστη, ερωτική και κοινωνική περίοδο με το ταίρι σας. Οι γονείς καμαρώνετε τα τέκνα σας. Οι επαγγελματικοί στόχοι είναι σε πρώτο πλάνο απαιτώντας τις κατάλληλες αλλαγές. Τα έξοδα για την οικογένεια και για το επάγγελμα για τους ελέυθερους επαγγελματίες, δεν λείπουν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 22/10ου) και ειδικά των πρώτων ημερών έρχεται μια επιτυχής οικονομική συμφωνία. Οι υπόλοιποι χαίρεστε τον έρωτα, τον συντροφο, το τέκνο ή ένα δημιουργημά σας. Ενα έξοδο μετακίνησης ειναι πολύ πιθανό. Την Τετάρτη κλείνετε μια οικονομική συμφωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 23/10ου έως 2/11ου) οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε κρυφά έσοδα από την επιχείρησή σας αλλα το ισοζύγιο με τα έξοδα δεν θα φέρει το επιθυμητό κέρδος. Είστε δραστήριοι στην εργασία με μικρές μετακινήσεις. Προσοχή στην υγεία. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 2 έως 11/11ου) έχετε εύνοια στο σπιτικό σας, το καλοπίζετε και καλή συνεργασία με τους γονείς σας. Οι επιχειρηματίες ευνοείστε στην επιχείρησή σας και στην ψυχολογία σας κυριαρχεί η ήρεμη δύναμη. Η έκλειψη σας εντάσσει σε μια περίοδο αλλαγής του κοινωνικού σας προφίλ και είστε πιο διπλωμάτες με αισιόδοξη στάση απέναντι στους άλλους. Γίνεστε πιο διπλωμάτες και ευέλικτοι. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 21/11ου) προβλεπονται έσοδα από εταιρεία, δημόσιο και εργασία και πιθανά έξοδα για την οικογένεια ή την κατοικία. Έχετε το χάρισμα της ήρεμης δύναμης. Την Τετάρτη μια μυστική επαγγελματική συμφωνία σας ανανεώνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 22/11ου έως 2/12ου) είστε σε μετά – κίνηση, κάνετε επαφές με άτομα κύρους και κλείνετε κρυφά μια επαγγελματική συμφωνία ή έχετε μια μυστική ερωτική συνάντηση. Είστε δραστήριοι, ερωτεύσιμοι, δημιουργικοί, τυχεροί αλλά και βιαστικοί. Πιέζεστε λίγο οικονομικά. Για τους γεννημένους στο δευτερο 10ήμερο (από 2 έως 12/12ου) με την έκλειψη προωθείτε θετικές αλλαγές στους εργασιακούς σας στόχους, επεκτείνοντας τις γνώσεις σας. Για κάποιους το κλειδί βρίσκεται στο νόμο και για άλλους στο εξωτερικό. Τα οικονομικά πάρε-δώσε συνεχίζονται. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 12 έως 21/12ου) παίρνετε ψυχική δύναμη απ’ το κυνήγι των στόχων σας και από τους φίλους. Ανοίγεστε στη γνώση, στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στον έρωτα και στη δημιουργία όπως δεν το έχετε ξανακάνει. Μιλάτε λίγο περισσότερο με τους φίλους για τα συναισθηματικά θέματα. Για τους γονείς, τα τέκνα είναι πηγή χαράς. Την Τετάρτη συζητάτε με το ταίρι σας για έναν επαγγελματικό στόχο και παίρνετε μια θετική απόφαση για εσας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 21 έως 31/12ου) σταδιακά αυξάνονται τα έσοδα από την εργασία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνετε μια ευνοΐκή οικονομική συμφωνία για εσας, με το δημόσιο. Ένας επαγγελματικός στόχος επιτυγχάνεται. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 11/1ου) θα προωθήσετε αλλαγή τακτικής μέσω των συνεργασιών σας, σε επαγγελματικά, ερωτικά και θέματα συμφερόντων. Κινείτε τα νήματα στις συνεργασίες και έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι γονείς δείχνετε τη χαρά και την αναγνώριση που αρμόζει στα τέκνα σας. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 11 έως 20/1ου) έξοδα για την οικία, την επιχείρηση, ένα τέκνο ή το ταίρι σας, σας ταλαιπωρούν. Προωθείτε έναν κρυφό επαγγελματικό στόχο με επιτυχία. Την Τετάρτη έρχεται ένα έσοδο από εκεί που δεν το περιμένατε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους γεννημένους του πρώτου 10ημέρου (από 20 έως 30/1ου) παίζετε το ερωτικό παιχνίδι κρυφά και φανερά με  άνεση γοητεύοντας, φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο.   Για κάποιους μια επαγγελματική γνωριμία εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο.  Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 30/1ου έως 9/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Η αρμονία στις συνεργασίες σας, ο γάμος και η οικογένεια σας προσφέρουν χαρά. Η έκλειψη σας προτείνει να μπείτε στη διαδικάσία να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, όσον αφορά σε μια επαγγελματική συνεργασία ή στον-στην σύντροφο το οποίο φέρει κάποιο ψυχικό κόστος. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 9 έως 18/2ου) πρώτα απ’ όλα: Χρόνια σας Πολλά και Καλά !!! Για τους ελεύθερους επαγγελματίες, μια ξαφνική  ευκαιρία για συμφωνία, κάτι σαν συνεργασία, προκύπτει με θετικά αποτελέσματα. Κάποιοι κάνετε μια παράξενη-ασυνήθιστη μικροδιαδρομή. Οι επαγγελματικοί στόχοι νομιμοποιούνται και επεκτείνονται. Την Τετάρτη θα έχετε μια έπικοδομητική επαφή με τους οικείους.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Για τους γεννημένους στο πρώτο 10ημέρο (από 19 έως 28/2ου) οι οικονομικοί και οι επαγγελματικοί στόχοι φαίνεται να σας απασχολούν και προσπαθείτε ενεργά για την επίτευξή τους. Αναγνωρίζετε η πνευματική σας αξία, στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου (από 1 έως 10/3ου) θέματα υγείας και διατροφής βρίσκουν τη λύση τους με τη συμβολή αγαπημένου προσώπου. Οργανωθείτε καλύτερα για να μην κουράζεστε. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου (από 10 έως 20/3ου) κληρονομικά θεματα τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι άλλοι εδραιώνονται στο επάγγελμα τους και ανταμοίβονται. Κάποια έκτακτα έξοδα δεν λείπουν και την Τετάρτη έρχεται μια απρόοπτη θετική οικονομική εκπληξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο