Τελευταία Νέα

Ο Πρόεδρος των Αθλητικών Ακαδημιών της ΑΕΟ Διονύσης Φαραντόπουλος, σε επιστολή του, αναφέρεται στο παρελθόν, το παρόν και τη δυνατότητα μέλλοντος της ΑΕΟ και καλεί όσους ενδιαφέρονται να δώσουν το «παρών» στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ορχομενού, κατά την οποία θα διεξαχθούν και εκλογές για Δ.Σ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δ. Φαραντόπουλος: «Η πάλαι ποτέ αθλητική αρχόντισσα του Ορχομενού έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Η Αθλητική Ένωση Ορχομενού με 72 χρόνια ζωής, με πρωταγωνιστικό ρόλο κάποτε στη Β΄ Εθνική, με αθλητές μεγάλα ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουν περάσει από τις τάξεις της, ψάχνει μια ανάσα ζωής.

Μια ομάδα οικονομικών παραγόντων -ο Δημήτρης Μπούρας, ο Δημήτρης Μουρίκης και ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος-  έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συνδέσουν το όνομά τους με την αθλητική αναβίωση της ΑΕΟ και να βαδίσουν μαζί της πάλι σε ένδοξο ποδοσφαιρικό δρόμο. Δρόμος δύσκολος μεν, αλλά που επιβάλλεται η ομάδα της πόλης μας να τον βαδίσει με τη βοήθεια όλων. Για το λόγο αυτό συγκαλείται Γενική Συνέλευση-Εκλογές  για το μέλλον της ΑΕΟ”, καταλήγει προτρέποντας τους φιλάθλους να  δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την ομάδα της πόλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο