Τελευταία Νέα

Άλλη μια επιτυχία πρόσθεσε η αθλήτρια Badminton Ελίνα Μπάρτζου του συλλόγου Αναγέννηση Λιβαδειάς   στο διεθνές πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε από 21 έως 23 Απριλίου. Στο International Hellas Junior 2017 έλαβαν μέρος 15 χώρες με 137 συμμετοχές αθλητών και αθλητριών που έχουν γεννηθεί από το 1999 και μετά.

Η αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς, αν και ηλικιακά πιο μικρή (2001), κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο στο αγώνισμα του μικτού με συμπαίκτη τον Μιχαήλ Μάριο Μπουλίο (2000) του Φ.Ε.Ο Θήβας κατακτώντας την 3η θέση, τo μοναδικό μετάλλιο για την πολυπληθή ελληνική αποστολή στη διεθνή διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία U19  που έγινε στην Ανδριανούπολη  της Τουρκίας, η Ελίνα και ο Μάριος κατάφεραν να νικήσουν στο μικτό με τη Ρουμανία και να κατακτήσουν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο μεταξύ έχουν ήδη αρχίσει οι διεργασίες για το Hellas Open International 2017 που θα διεξαχθεί στη Λιβαδειά από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο αφού έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την παγκόσμια κατάταξη αλλά και οικονομικό – price money 8.000 $. Η γεωγραφική τοποθεσία της Λιβαδειάς που είναι κοντά στους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών – Χαιρώνειας – Θήβας ήταν ο βασικός λόγος της Ομοσπονδίας για την επιλογή της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο