Τελευταία Νέα

Παράπονα για τη μη αποδοχή από τη δημοτική αρχή και τη δημοτική πλειοψηφία του ψηφίσματος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών που κατέθεσε σε δύο συνεδριάσεις του ΔΣ για τους αγρότες,  εκφράζει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιώργος Ζιώγας. Δείτε το σχέδιο ψηφίσματος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών.

“Οι αγρότες δοκιμάζονται σκληρά δίνοντας καθημερινά έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να επιτελέσουν το έργο τους. Η κυβέρνηση με τα Μνημόνια απειλεί με αφανισμό ολόκληρους τους παραγωγικούς τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση και την εγκατάλειψη τη γης.

Καλούμε την κυβέρνηση:
Να αποσύρει άμεσα τα  δυσβάσταχτα μέτρα που επιβάλλει με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο  και  τη βαριά φορολόγηση
Να φροντίσει για τη μείωση του κόστους παραγωγής στον αγροτικό τομέα.

Στηρίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της Βοιωτίας και όλης της χώρας ενάντια στις νέες επιβαρύνσεις.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των αγροτών και των άλλων  κοινωνικών ομάδων που σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή βάλλονται  από καταιγισμό μέτρων και αποφάσεων, η εφαρμογή των οποίων θα αναγκάσει τον ήδη δοκιμαζόμενο αγρότη να εγκαταλείψει τη γη του”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο