Τελευταία Νέα

Με μια ξεχωριστή μουσική και κινηματογραφική βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα, ανοίγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ., ο θερινός κινηματογράφος «Το Σινεμά μας 2026» στην Κάτω Τιθορέα.

Η εναρκτήρια εκδήλωση, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας, θα πραγματοποιηθεί στον παλιό κινηματογράφο της οικογένειας Καρανάσιου και θα είναι αφιερωμένη στη σπουδαία ερμηνεύτρια, με τη συμμετοχή της Δήμητρας Μωραΐτη.

Στο μουσικό αφιέρωμα συμμετέχουν επίσης ο Αποστόλης Κουκουγιάννης στο μπουζούκι και ο Δημήτρης Ζωγράφος στα πλήκτρα, παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια της Μαρινέλλας σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και αναμνήσεις.

Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου θα διαρκέσει έως τις 9 Αυγούστου, με προβολές ταινιών και θεματικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, φιλοδοξώντας να αποτελέσει και φέτος σημείο συνάντησης για τους φίλους του κινηματογράφου και του πολιτισμού στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο