Τελευταία Νέα

Κάλεσμα απευθύνει με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς για τη σύσκεψη συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  3 Ιουλίου 2024, στις 20.30 μ.μ., στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς «Με τη νέα τροπολογία που ψήφισαν οι Βουλευτές και οι υπουργοί της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχτηκαν επί της ουσίας ότι το σχέδιο της “εκκαθάρισης εν λειτουργία και ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ”, απέτυχε και μάλιστα σε μία περίοδο που το νικέλιο παίζει καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνές εξελίξεις.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλη την εργατική τάξη της χώρας μας για να μείνει στα χαρτιά το νομοσχέδιο έκτρωμα. Η ΛΑΡΚΟ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.
Απέναντι στην αδίστακτη και επικίνδυνη απόφαση της κυβέρνησης.  Εργαζόμενοι – Αγρότες – Ελεύθεροι επαγγελματίες ενοποιούμε και μετατρέπουμε τα προβλήματα σε αίτημα αγώνα για να:

  • Μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ. Μην απολυθούν οι εργαζόμενοι.
  • Να αποζημιωθούν οι αγρότες της Κωπαΐδας από την ανομβρία, της Λοκρίδας από την ακαρπία ελιάς.
  • Να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι από την αρρώστια της ευλογιάς.
  • Να ανοίξει η ακτοπλοϊκή γραμμή από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τις Σποράδες και να σταματήσει η φοροληστεία στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν αγωνιστικό παρόν στη  σύσκεψη την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024, 20.30΄ μ.μ., στο γήπεδο μπάσκετ του οικισμού της ΛΑΡΚΟ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο