Τελευταία Νέα

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η νεαρή νοίκιασε το διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2019. Αν και το σπίτι συνήθως προοριζόταν για βραχυχρόνια μίσθωση τύπου Airbnb, ο ιδιοκτήτης φαίνεται πως συμφώνησε να το νοικιάσει στην κοπέλα για έναν χρόνο. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η νεαρή φέρεται να είχε παρατηρήσει μια λευκή συσκευή στο ταβάνι του υπνοδωματίου, ωστόσο ο ιδιοκτήτης την καθησύχασε, ισχυριζόμενος πως ήταν απλώς ένα απενεργοποιημένο σύστημα συναγερμού.

Δύο μήνες αργότερα, και με τη βοήθεια του θείου της, η νεαρή διαπίστωσε ότι επρόκειτο για κρυμμένη κάμερα με καλώδιο που είχε θέα το κρεβάτι της, ενώ μάλιστα φέρεται να ήταν συνδεδεμένη με καταγραφικό και έτσι προχώρησε σε καταγγελία.

Η ίδια κατέθεσε εμφανώς ταραγμένη ενώπιον του δικαστηρίου τονίζοντας ότι όχι μόνο τρόμαξε στην ιδέα ότι παρακολουθείται, αλλά και ότι φοβήθηκε μήπως προσωπικές της στιγμές δημοσιευτούν στο διαδίκτυο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος εμφανιζόταν στο διαμέρισμα σε ανύποπτο χρόνο, κάνοντάς της παρατηρήσεις και αδιάκριτες ερωτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο