Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του Στρατηγικού της σχεδιασμού,  της  αδιάλειπτης προσπάθειας προς  αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων και καναλιών επικοινωνίας , υλοποιώντας έναν εκ των βασικών της στόχων, που αποτελεί η  επιπλέον ανάδειξή της ως ιδανικό τουριστικό προορισμό στις ήδη συνεργαζόμενες αγορές αλλά και η εδραίωσή της σε νέες, συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία πάντα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, στην διεθνή τουριστική έκθεση FERIEN MESSE WIEN που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη  της Αυστρίας από 14 έως 17 Μαρτίου ενισχύοντας την προσπάθειά της  για το άνοιγμα μιας νέας , για την Περιφέρειά μας, εξαιρετικά ενδιαφέρουσας αγοράς.

Η εδραίωση στις Τουριστικές  αγορές της Κεντρικής Ευρώπης,  η οποία αποτέλεσε παράλληλα επιθυμία – αίτημα των επαγγελματιών του Τουρισμού της Περιφέρειάς μας, μέσω της συμμετοχής και στην FERIEN MESSE WIEN, μια έκθεση με περισσότερους από 800 εκθέτες και 150.000 επισκέπτες αλλά και εκατοντάδες υψηλού επιπέδου επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, των οποίων το ενδιαφέρον για την χώρα μας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι διαρκώς αυξανόμενο αλλά και το άνοιγμα μιας ακόμα εξαιρετικά ποιοτικής Ευρωπαϊκής αγοράς , όπως αυτή της Αυστρίας, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στην Αυστρία ,  αποτέλεσαν τους βασικούς στόχους με τα αποτελέσματα να χαρακτηρίζονται περισσότερο από θετικά.

Κατά την διάρκεια της εν λόγω Έκθεσης , στο περίπτερο της Περιφέρειας, το οποίο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών το παρών έδωσαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστρία κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος, η Προϊσταμένη του Οικονομικού Τμήματος στην Αυστρία κ. Γιούλη Βογιατζοπούλου, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Σταυρούλα Σκαλτσή και ο υπεύθυνος Τύπου Εμπορικού Μαρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας.

Η  Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Φανή Παπαθωμά  δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δηλώσαμε δυναμικό παρών στην Βιέννη και την FERIEN MESSE WIEN, σε μία από της σπουδαιότερες εκθέσεις της Κεντρικής Ευρώπης, η οποία αποτελεί εκ των βασικών μας στόχων,  με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες και εκατοντάδες υψηλότατου επιπέδου διαμορφωτές κοινού, επιδιώκοντας το άνοιγμα μίας ακόμα πολλά υποσχόμενης αγοράς, ικανοποιώντας ταυτόχρονα ένα ακόμα αίτημα των πολύτιμων συνεργατών μας των επαγγελματιών του Τουρισμού της Περιφέρειάς μας.

Υπηρετούμε τον Στρατηγικό μας σχεδιασμό, Υλοποιούμε το πλήρως ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμά μας   και  σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και φυσικά με τους επαγγελματίες μας κερδίζουμε καθημερινά έδαφος στην Ευρωπαϊκή Τουριστική Αγορά και όχι μόνο». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο