Τελευταία Νέα

Θες να φτιάξεις την ανοιξιάτικη capsule γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν ξέρεις ποια κομμάτια πρέπει να προσθέσεις; Μην ανησυχείς, γιατί σε αυτό το άρθρο θα βρεις ακριβώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να φτιάξεις εύκολα αυτή την ονειρική ντουλάπα που θα σε βοηθήσει να έχεις καθημερινά το πιο chic, διαχρονικό και υπέροχο look. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τα κομμάτια που θα σε μετατρέψουν σε μια fashionista!

  • Παπούτσια

Sneakers 

Όσον αφορά τα παπούτσια στη ντουλάπα σου είναι απαραίτητο να προσθέσεις ένα ζευγάρι sneakers. Ένα άνετο, απλό, καθημερινό ζευγάρι παπούτσια πρέπει πάντοτε να υπάρχει ώστε να ολοκληρώνεις το casual outfit σου.

Mules-Γόβες

Στις βραδινές και επίσημες εξόδους σου θα χρειαστείς ένα πιο εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι mules ή γόβες. Τα mules https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/pedila-mules/ είναι ένα πολύ ανοιξιάτικο και άνετο ζευγάρι που αναβαθμίζει κάθε συνολάκι ενώ οι γόβες https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/heels/ είναι ένα πιο διαχρονικό και κλασικό ζευγάρι αν θες να φτιάξεις ένα κομψό look.

  • Τσάντες

Tote bag 

Μια tote bag είναι η it τσάντα για τις πρωινές εξόδους αυτή την άνοιξη. Στην αγορά πρόκειται να συναντήσεις υπέροχα σχέδια tote bag με ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα αλλά και λεπτομέρειες που θα σε μαγέψουν. Πρόσθεσε λοιπόν και εσύ μια tote bag  στη γκαρνταρόμπα σου για να τραβάς τα βλέμματα με το πιο μοδάτο style σου.

Mini bags 

Τα mini τσαντάκια φέτος πρόκειται να φορεθούν περισσότερο από ποτέ. Δεν γίνεται λοιπόν να μην προσθέσεις και εσύ ένα τέτοιο piece στη γκαρνταρόμπα σου. Ένα μικρό τσαντάκι είναι ο τέλειος σύνοδος σου για night out εμφανίσεις καθώς είναι παρά πολύ elegant και πρακτικό.

  • Ρούχα

Φορέματα-φούστες με σχέδια 

Σίγουρα στην ανοιξιάτικη σου ντουλάπα δεν πρέπει να παραλείψεις να προσθέσεις μερικά φορέματα και φούστες με σχέδια, όπως με λουλούδια, ρίγες κ.α. Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή να πειραματιστείς με τέτοιου είδους ρούχα και να φτιάξεις τα πιο παιχνιδιάρικα και girlie συνολάκια.

Μπλε jeans 

Τα μπλε jeans είναι ένα must have piece όχι μόνο για την άνοιξη αλλά για όλο τον χρόνο και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει σίγουρα να έχεις και εσύ ένα τέτοιο παντελόνι. Μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα το styling και με μικρές πινελιές να το μετατρέψεις σε ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ. 

Μονόχρωμα μπλουζάκια 

Μερικές μονόχρωμες simple μπλούζες ή κορμάκια είναι απαραίτητα ρούχα σε μια γυναικεία ντουλάπα. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και είναι σημαντικό να έχεις μερικά τέτοια safe και έτοιμα options στη ντουλάπα όταν δυσκολεύεσαι με το outfit σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο