Τελευταία Νέα

Την  Υφυπουργό Τουρισμού,  Έλενα Ράπτη,  επισκέφθηκε η  Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού  και Πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Φανή Παπαθωμά , με το συνεργάτη της Ηλία Μπουρμά και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τουρισμού ΠΣΤΕ, κ. Λιάσκου.


Κατά την διάρκεια της εν λόγω συνάντησης , παρουσιάστηκαν  τόσο από την Υφυπουργό και την ομάδα της,  όσο και από την Αντιπεριφερειάρχη, το πλάνο αλλά και οι  πρωτοβουλίες, που έχουν ήδη δρομολογηθεί,  για την ανάπτυξη όλων των ειδικών μορφών τουρισμού, καθώς και τα πιθανά προσφερόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει  το Υπουργείο  και μπορούν υπό προϋποθέσεις  να αξιοποιηθούν για την  επιπλέον ανάδειξη των Περιφερειών της Χώρας.

Παρουσιάστηκε το αναβαθμισμένο και διαρκώς δυναμικό Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του 2024 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,   τα πρόσφατα «επιτεύγματά»  στον χώρο κυρίως του Ορεινού, Αθλητικού , και γενικότερα του Εναλλακτικό Τουρισμού, με την πλήρη αξιοποίηση όλων των χαρακτηριστικών που μας διακρίνουν σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των Επαγγελματιών του είδους, αλλά και του Προσκυνηματικού τουρισμού. Επισημάνθηκε  επίσης  η επείγουσα ανάγκη διαμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου για την επιπλέον  αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών, του Χιονοδρομικού του Παρνασσού αφενός αλλά και του Οικοτροφείου μας στο Γαλαξίδι αφετέρου, τονίστηκε ταυτόχρονα η σπουδαιότητα της συνεργασίας  Επαγγελματιών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την επιπλέον αξιοποίηση  του συνολικού τουριστικού αποθέματος της Περιφέρειας.

Η Υφυπουργός Τουρισμού και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού, δεσμεύτηκαν για την συνέχιση της ουσιαστικής συνεργασίας τους με απώτερο στόχο  ανάδειξη του συνόλου των Τουριστικών Πόρων  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο